Datsun Roadster

OVER ONS

Datsun Roadster

OVER ONS

Wie wij zijn

Sinds 1998 heeft Richard Klimmert zijn eigen garagebedrijf.

Passie voor Datsun Fairlady

In 2014 heeft een verbouwing aan het Garagebedrijf Klimmert pand plaats gevonden om ruimte te creëren voor de Datsun Fairlady garage. Datsun Klimmert is gespecialiseerd in Datsun Fairlady roadster, voor zowel de Nederlandse als de Europese markt.


Richard zijn passie bestaat nu uit een collectie van meerdere modellen Datsun roadsters. Als gepassioneerd monteur met jarenlange ervaring in motorrevisie en tuning ligt zijn hart bij de mechanische delen.


Erica is sinds 2016 bij de zaak betrokken. Een enthousiaste aanwinst voor zowel magazijn, website als e-mail contact. Als ze geen orders verwerkt is ze in de werkplaats te vinden, ze heeft een autotechnische achtergrond en draait haar hand niet om voor sleutelwerk. Haar passie begon met een 300ZX Z31, maar inmiddels heeft ze haar eigen Fairlady roadster gerestaureerd en voorzien van een moderne SR20DE motor, waarmee ze de nodige kilometers al heeft afgelegd met roadtrips door Europa.


Sinds 2011 gaat Richard regelmatig naar de USA voor de meeting in Solvang (Californië), waar zo'n 100 Fairlady's bij elkaar komen. Aansluitend maakt hij met een Fairlady een roadtrip. Tijdens deze vakanties worden nieuwe en bestaande contacten van o.a. leveranciers gemaakt en onderhouden.


Dit maakt dat Richard een goede naamsbekendheid heeft opgebouwd in de USA en dat hij de weg weet naar diverse onderdelen.


Een kijkje bij ons binnen in 360.

Motorrevisie
Motorrevisie
Motorrevisie

Afspraak maken?

Bereikbaar ma t/m vr tussen 9:00-12:30 / 13:00-16:00