Bouwjaar: 1966
Versnelling: 4 Hangeschakeld
Motor: 1595 cc
Type: SPL 311
PK: 95
Prijs: n.n.b.

Aquarius blauw '66 1600 Rally

Nederlands kenteken met APK t/m 10-2020

Geïmporteerd uit de VS.
De vorige eigenaar wilde de Panamericana Rally er mee gaan rijden. Nadat Richard de auto als half project had overgenomen, was ze al VW Aquarius blauw gespoten in de VS en waren er al diverse aanpassingen gemaakt zoals o.a. snelsluitingen op de motorkap, een rolkooi, safety race tank met snelle vuldop en een Tilton remsysteem. Inmiddels hebben we de 1600 motor volledig gereviseerd, het dashboard aangepast op de rolkooi, diverse rally accesoires gemonteerd zoals o.a. een leeslamp, verstralers met aparte gezekerde bedrading, extra 12 Volt plug, controle lampjes, verwarmde stoelen met hoofdsteun, de bodem en holleruimten behandeld met Dinitrol, nieuwe rubbers, nieuwe fuseekogels, nieuwe geventileerde remschijven met dubbele remklauwen, nieuwe radiateur met elektrische Spal fan gemonteerd, etc, etc.
Momenteel moeten nog enkele punten op de i gezet worden en zijn we o.a. nog bezig met de afronding van de hard top. Er zit geen soft top bij de auto (past niet vanwege de rolkooi).
Dit betreft een '66 model oftewel een lage voorruit uitvoering, dit betekend dat als U (erg) lang bent U eerst moet kijken of U geschikt bent voor deze auto.


Interesse in deze auto?

Klik op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen en meer informatie aan te vragen: