Onderdelen 240Z/260Z/280Z GEBRUIKT

GEBRUIKTE ONDERDELEN:
Alle gebruikte onderdelen zijn excl. BTW (marge) geprijsd.
Alle gebruikte onderdelen worden verkocht zoals ze zijn afgebeeld, met eventuele onvolkomenheden, lees de informatie en beslis zelf of het geschikt is voor je type/model.
Geen garantie op het gebruikte onderdeel of NOS artikel omdat wij het niet hebben getest (tenzij anders aangegeven in de informatie), het binnenwerk niet van buiten kunnen beoordelen, het al jaren op de plank ligt, het al vreselijk gedateerd is, er onderhuids slijtage aanwezig kan zijn, wij niet alles tot in den treure geïnspecteerd hebben, dat oude materialen op het oog netjes lijken maar bij in gebruikname loslaten, stukgaan, oplossen, verteren, etc. Wil je wel garantie, koop dan een NIEUW onderdeel.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste montage van geleverde gebruikte en/of NOS onderdelen of de gevolgen daarvan.

Opmerking: We accepteren geen geretourneerde gebruikte en/of NOS onderdelen voor restitutie, garantie of een andere reden.
Door een gebruikt onderdeel of NOS artikel te kopen, accepteert U automatisch ons beleid aangaande geen garantie, geen retourname, geen restitutie aankoopbedrag en/of verzendkosten bij een gebruikt of NOS onderdeel.

OP=OP

Afspraak maken?

Bereikbaar ma t/m vr tussen 9:00-12:30 / 13:00-16:00